Vyhledávání
Menu
Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních dat

Společnost Wawel s.r.o.(provozovatel internetového obchodu www.boty-obuv-wawel.cz) prohlašuje, že ochrana osobních dat probíhá v souladu s ustanoveními zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a informací a dále příslušnými ustanoveními Všeobecných obchodních podmínek. Vámi poskytnuté informace budou použity pouze k vyřízení vaší objednávky. Uzavřením kupní smlouvy kupující souhlasí se zpracováním osobních údajů. Tento souhlas je poskytnut na dobu neurčitou. Veškeré údaje získané od zákazníků naše společnost užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro bezproblémové doručení zboží. Prodávající si vyhrazuje právo využít získané osobní údaje pro další nabídku zboží a služeb kupujícímu. Kupující má právo písemně vyjádřit nesouhlas s evidencí svých osobních údajů. V takovém případě prodávající tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu. Prodávající získané osobní údaje nepředá žádné třetí osobě, která nemá bezprostřední vztah ke zdárnému vyřízení objednávky.


Verze ke stažení ve formátu PDF

Kontakty
Wawel s.r.o.
Hlavničkovo nábřeží 5629
76001, Zlín

Tel./fax: 577 524 754
E-mail: wawel@volny.cz
Kontakt: Ing. Oldřich Přílučík
Mobil: 605 21 80 05
Obsah Košíku



V košíku máte 0
celkem 0 Kč včetně DPH
a poplatků.
Zobrazit košík

Přihlášení
Login:

Heslo:


Uživatel:
nepřihlášen
Registrace uživatele
Obnova hesla
Hodnocení
Ohodnotit obchod
***** Věra.
Jsem naprosto spokojená s prací obchodu. Nevýhoda nákupu - nelze odhadnout, zda boty budou pasovat. Objednala jsem ve stejné velikosti dvoje boty, kozačky, mají úzký nárt(v popisu výrobku bylo úzké lýtko), neobula jsem je, a letní sandály, ty mi z nohy padaly. Mrzí mne to, neboť boty se mi líbily. Obchod bez problémů uznal vrácení zboží a vrátil mi peníze.
     Ověřený zákazník
Obchod je OK, ale Česká pošta je ostudná...
***** Petra
osobní přístup
***** Ověřený zákazník
nic
***** Ověřený zákazník
Malý výběr modelů.
Kdo jsme
Služby

Srovnání cen na Heureka.cz Srovnání cen na Zboží.cz
TOPlist
Wawel s.r.o.
Hlavničkovo nábřeží 5629
76001, Zlín

Tel./fax: 577 524 754
E-mail: wawel@volny.cz
Kontakt: Ing. Oldřich Přílučík
Mobil: 605 21 80 05