Vyhledávání
Menu
Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních dat

Společnost Wawel s.r.o.(provozovatel internetového obchodu www.boty-obuv-wawel.cz) prohlašuje, že ochrana osobních dat probíhá v souladu s ustanoveními zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a informací a dále příslušnými ustanoveními Všeobecných obchodních podmínek. Vámi poskytnuté informace budou použity pouze k vyřízení vaší objednávky. Uzavřením kupní smlouvy kupující souhlasí se zpracováním osobních údajů. Tento souhlas je poskytnut na dobu neurčitou. Veškeré údaje získané od zákazníků naše společnost užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro bezproblémové doručení zboží. Prodávající si vyhrazuje právo využít získané osobní údaje pro další nabídku zboží a služeb kupujícímu. Kupující má právo písemně vyjádřit nesouhlas s evidencí svých osobních údajů. V takovém případě prodávající tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu. Prodávající získané osobní údaje nepředá žádné třetí osobě, která nemá bezprostřední vztah ke zdárnému vyřízení objednávky.


Verze ke stažení ve formátu PDF

Kontakty
Wawel s.r.o.
Hlavničkovo nábřeží 5629
76001, Zlín

Tel./fax: 577 524 754
E-mail: wawel@volny.cz
Kontakt: Ing. Oldřich Přílučík
Mobil: 605 21 80 05
Obsah Košíku



V košíku máte 0
celkem 0 Kč včetně DPH
a poplatků.
Zobrazit košík

Přihlášení
Login:

Heslo:


Uživatel:
nepřihlášen
Registrace uživatele
Obnova hesla
Hodnocení
Ohodnotit obchod
***** Ověřený zákazník
Malý výběr modelů.
***** Jana
Obuv zimní byla vybrána pro 8 letou dcerku,která má velikost obuvi 37 a potřebovali jsme vel.38.V žádné prodejně nám obuv nevyhovovala,až u f.Wawel.Rádi doporučujeme.
***** Ověřený zákazník
Výhoda nákupu z domova. Škoda, že není na výběr víc vzorů dámské obuvi ve větší šířce tj. "H". Se zakoupenými lodičkami jsem spokojená, ikdyž jsem si je musela nechat vytáhnout. Ještě, že existuje obuvník. Přeji dobré obchody a hezký den.
***** Ketynka
Boty vypadají celkem dobře-trochu robusně, uvnitř jsou měkké,ale na patě se vyzouvají,vyřešila jsem to zakoupením a nalepením nadpatěnek. Ještě jsem je nevyzkoušela při delší chůzi,snad bude spokojenost.
***** Ověřený zákazník
Kvalitní obuv za slušnou cenu.
***** Perla
Pěkne kvalitný kožene boty .
***** Ověřený zákazník
Ochota, vstřícnost a rychlost, jak v komunikaci, tak v dodání zboží.
Kdo jsme
Služby

Srovnání cen na Heureka.cz Srovnání cen na Zboží.cz
TOPlist
Wawel s.r.o.
Hlavničkovo nábřeží 5629
76001, Zlín

Tel./fax: 577 524 754
E-mail: wawel@volny.cz
Kontakt: Ing. Oldřich Přílučík
Mobil: 605 21 80 05